Wie ben Ik?

Specialist

100% focus

Persoonlijk contact

Korte Lijntjes

Betrokken

Jouw bedrijf centraal

E-mailmarketing

Martijn Sietsma

Hallo daar, ik ben Martijn Sietsma, jouw go-to specialist voor e-mailmarketing, Met mijn expertise help ik je webshop om klanten effectiever te bereiken en zo je verkoop te stimuleren.

Wanneer ik niet bezig ben met het transformeren van e-mailstrategieën, vind je me overwinterend in warme landen.

Hiernaast zie je een foto van mij waar ik een driedaagse motortocht heb gedaan in Vietnam langs de grens van China!

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Zaken doen met Martijn Sietsma?

Persoonlijk

Zaken worden gedaan met personen, daarom vind ik het belangrijk dat er altijd een persoonlijke relatie is met mijn klanten. Ik houd zelf enorm van korte lijntjes en het snel kunnen schakelen mocht dit nodig zijn. 

Betrokken

Bij het samenwerken word ik een onderdeel van jouw bedrijf. Om de juiste adviezen te geven of de juiste e-mails te schrijven vind ik het belangrijk om te weten hoe jouw bedrijf werkt. Ik houd ervan om mee te denken en te komen tot de beste oplossing.

Specialist

Mijn doel? De beste e-mailmarketing specialist te worden van Nederland. Dit vereist natuurlijk een hoop inspanning, maar gelukkig houd ik ervan om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Mocht je zaken gaan doen met mij, dan kan je ervan uitgaan dat je omgaat met een specialist en staat kwaliteit altijd centraal. Door de 100% focus op e-mail kan jouw e-mailmarketing sneller, beter en slimmer gemaakt worden.