E-mail Marketing Bureau

Ben je op zoek naar een Email Marketing Bureau ? Dan ben je op de juiste plek! Een e-mailmarketingbureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren, beheren en optimaliseren van e-mailcampagnes. 

 

Inhoudsopgave

Wat doet Email Marketing Bureau Smart Flows?

Smart Flows doet er alles aan om het maximale resultaat te behalen doormiddel van e-mailmarketing. Hieronder vind je een opsomming van de mogelijke verantwoordelijkheden:

  • Strategie: Een e-mailmarketing bureau help bedrijven met het maken van een e-mailmarketing strategie die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.
  • Ontwerpen van e-mails: Het ontwerpen van responsive e-mail ontwerpen die er goed uitzien op zowel desktop als op mobiel
    Lijst Beheren: Het beheren van jouw lijst
  • Segmenteren: Het segmenteren van jouw contactenlijst
  • Automatiseren: Het maken van automatische e-mailcampagnes
  • Consultancy: Het helpen van medewerkers met e-mailmarketing taken en training geven aan personeel
  • Rapportage: De resultaten analyseren en de belangrijkste resultaten omzetten in een rapportage.
  • Optimaliseren: Constant verbeteren door het gebruik van A/B testen
  • Versturen: E-mails en campagnes versturen 
Email Marketing Bureau

Voor wie is een Email Marketing Bureau geschikt?

Een email marketing bureau is geschikt voor bedrijven die hun e-mailmarketing serieus willen oppakken. Wat zijn de voordelen van e-mailmarketing? Door samen te gaan werken met een bureau haal je expertise in huis, bespaar je tijd en zorg je voor consistentie in jouw e-mailmarketing.

Bedrijven die hier voornamelijk veel profijt van hebben zijn grotere webshops die 20 tot 30% extra omzet willen halen uit e-mailmarketing.

Denk je dat dit wel iets voor jou kan zijn? Neem dan hier contact met ons op en dan kijken we samen naar jouw kansen!

Waarom is het hebben van een email marketing bureau cruciaal voor bedrijven?

Door het samenwerken met een extern bureau haal je een hele hoop kennis in huis. Jouw bedrijf is binnen 1 minuut op de hoogte van alle e-mailmarketing trends, weet als geen ander hoe je zorgt dat jouw e-mails opvallen in de inbox. Daarnaast neem je een efficiënt team in dienst die 100% focus heeft op e-mailmarketing. Dit zorgt voor tijdsbesparing en consistentie in jouw e-mailmarketing. Elk probleem waar je tegenaan loopt hebben wij al tien keer meegemaakt en lossen we dan ook in no-time op. Dit bespaart tijd en kosten!

Heeft E-mailmarketing nog wel zin?

Het korte antwoord? Ja! Het lange antwoord? Ja natuurlijk! E-mailmarketing heeft namelijk gemiddeld de hoogste return on investment (ROI) van alle marketingkanalen. Elke euro die wordt geinvesteerd in emailmarketing ziet een gemiddelde teruggave van maar liefst €42! Denk er maar eens over na, hoeveel verschillende social media kanalen heb je door de jaren heen gehad? Waarschijnlijk een paar, maar gebruik je nog steeds het e-mailadres dat je 15 jaar geleden hebt aangemaakt. Daarnaast ben je eigenaar over jouw e-maillijst en kan je in tegenstelling tot social media niet zomaar niets meer hebben aan je lijst/volgers doordat er een nieuwe trend is.

Wie ben ik?

Ik ben Martijn Sietsma en ik heb een email marketing bureau genaamd Smart Flows waar ik ondernemers en webshops help om meer resultaat te behalen uit e-mail marketing. Ik ben Smart Flows gestart om te zorgen dat iedereen weer blij wordt van zijn inbox. Geen saaie verkopende e-mails met aanbieding op aanbieding, maar juist zorgen dat de ontvanger blij wordt van je e-mails.

Met Smart Flows focussen we op de klant centraal zetten en doormiddel van waardevolle e-mails meer resultaat halen uit jouw e-mailmarketing. Dit zorgt voor blijere klanten, meer klanttevredenheid en meer omzet. Ben je al overtuigd dat je een email marketing bureau nodig hebt?

Neem dan contact op of plan een gratis advies gesprek in! We denken graag met je mee om tot een succesvolle e-mail marketing strategie te komen!