Nieuwsbrief Uitbesteden

Wil je jouw Nieuwsbrief Uitbesteden? Dan zit je hier op de goede plek. Een nieuwsbrief is niet iets wat zomaar even snel tussendoor verstuurd moet worden. Het is een directe communicatie naar jouw klanten. Het is een uitstekend middel om meer omzet, klantloyaliteit en de algehele conversie van jouw bedrijf te verhogen.

Inhoudsopgave

De voordelen van het uitbesteden van een nieuwsbrief

Het uitbesteden van een nieuwsbrief brengt vele voordelen met zich mee:

– Het bespaart tijd: Door het uitbesteden van je nieuwsbrief bespaar je tijd
– Efficiëntie: Een e-mail specialist kan een stuk sneller werken doordat deze het systeem door en door kent
– Kwaliteit: Door het uitbesteden aan een specialist heb je altijd een nieuwsbrief van hoge kwaliteit.
– Professionaliteit: Doordat de specialist hier dagelijks mee bezig is, ziet jouw nieuwsbrief en professioneel uit.
– Het is schaalbaar: Geweldige resultaten uit je nieuwsbrief? Door het uitbesteden kan je meer nieuwsbrieven uitbesteden en daarmee gemakkelijk schalen, zonder dat je zelf er druk mee bent.

Nieuwsbrief uitbesteden
Nieuwsbrief uitbesteden

De nadelen van het zelf beheren van je nieuwsbrief

Vaak zien we ondernemers of marketing medewerkers die erg druk zijn met de dagelijkse dingen en dan nog even snel een nieuwsbrief maken en die de deur uit knallen. Helaas gaat dit vaak ten kosten van de kwaliteit, de profesionaliteit en de andere werkzaamheden. De uitdagingen bij het zelf oppakken van je nieuwsbrief:

– Tijdsdruk en capaciteitsbeperking: Er zitten maar 24 uur in een dag en je hele agenda zit al vol
– Trends: Je bent niet op de hoogte van de laatste trends en kansen op het gebied van e-mailmarketing
– Software: Je bent constant aan het zoeken naar dingen in je e-mailmarketing software, wat veel tijd in beslag neemt.
– Complexitieit: Vaak wordt alles naar 1 grote lijst gestuurd zonder het rekening te houden met segmenten en personalisatie

Proces: Nieuwsbrief Uitbesteden

Als e-mailmarketing specialist weet ik hoe belangrijk een goede nieuwsbrief is voor je bedrijf. We beginnen met het afstemmen van jouw wensen en mijn kennis. Zelfs als je nog niet precies weet wat je in je nieuwsbrief wilt, help ik je de juiste boodschap te vinden.

 

Samen werken we aan een plan. Jouw ideeën en mijn ervaring zorgen voor een nieuwsbrief die werkt. Heb je geen ontwerper? Dat is geen probleem. Ik maak een nieuwsbrief die past bij wat je wilt uitstralen.

 

Het is belangrijk dat de juiste mensen de juiste boodschap krijgen. Daarom zorg ik voor een goede indeling van je doelgroep. En over de technische kant hoef je je geen zorgen te maken. Ik regel de verzending en laat je weten hoe de nieuwsbrief het doet.

 

Ik luister altijd naar feedback. Samen zorgen we ervoor dat elke nieuwsbrief beter is dan de vorige.

Samenwerking: Nieuwsbrief Uitbesteden

Mocht je de keuze maken om samen te werken, dan gaan we aan de slag om natuurlijk meer resultaat uit jouw nieuwsbrief te halen, maar ook bij het oplossen van de problemen die je ermee ondervindt. Merk je dat het maken van een nieuwsbrief te veel tijd kost en heb je het al heel druk, dan maken we een plan waarin er erg zelfstandig gewerkt wordt en alleen bij noodzakelijk dingen contact wordt opgenomen. Door het in kaart te brengen van deze problemen kunnen we een samenwerking creëren die echt merkbare voordelen geeft.

Overtuigd? Plan dan nu een kennismakingsgesprek in of neem contact op!

Nieuwsbrief uitbesteden

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van E-mailmarketing

Zodra we besluiten samen te werken, beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin we je doelen en verwachtingen bespreken. Op basis daarvan maak ik een plan. Gedurende het hele proces houden we contact, zodat je op de hoogte blijft en input kunt geven. Ik geloof in een open communicatie en zal altijd beschikbaar zijn voor vragen of aanpassingen.

De kosten variëren afhankelijk van de specifieke eisen en de omvang van het project. Na ons eerste gesprek kan ik een gedetailleerde offerte voor je opstellen. Hierin zullen alle aspecten van de dienstverlening en de bijbehorende kosten duidelijk zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.Ik gebruik tools om de prestaties van je nieuwsbrief te meten. Denk hierbij aan open rates, click-through rates en conversiepercentages. Maandelijks (of vaker indien gewenst) ontvang je van mij een rapport met daarin alle resultaten, inzichten en aanbevelingen voor toekomstige nieuwsbrieven.